Hakkında herşey Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yaraşıklı olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın kapısı, kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bünyelarda kullanılan her bapnın aynı yangın direncine mevla olmadığını söyleyebiliriz. Şirket baplarının çoğu 30 dakikadır, bazı şirket kapılarının yalın iktibas süresiyse 60 dakikadır.

- İnternet sitesinin anlayışlevselliğini ve performansını arttırmak yoluyla sizlere maruz hizmetleri geliştirmek,

Yangın bapsı kilidi takılmışrken ilgi edilmesi gereken en önemli öge panik bar ile uyumlu olması, ürkü bara kısaca yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin tıngıra düşmesidir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın temellayınca ortaya çıkan tütünın ve güçlü ısının hariçarı çıkmasını önlemek muhtevain bapnın sapa üstelik kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Başkaca Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak yoklama edilmesi ve anlayışlevsel yapkaloriın korunması da dirimsel önem taşır.

Opsiyonel olarak esrar sızdırmazlık sağlayıcı kapı zirı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendiliğinden otomatik olarak kapanarak emniyetliği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Bu anlamda yangın merdivenleri önemlice anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de malik olup kişilerin gene bu noktada Yangın Merdiveni Kapısı en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Yangın merdiven kapısının en açık özelliklerinden bir başkası de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında misil merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla Yangın Merdiveni Kapısı korunur.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı ali direnç Yangın Merdiveni Kapısı gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek midein mutasavvertır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve kötü sızdırmaz özellikleri geçmek zorundadır.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page